en | de | no

Legger til bilde av: Ocelot

Her kan du laste opp egne bilder av denne arten/gruppen. Gå tilbake

Bildefil - velg en fil fra din PC: (*)
Fotograf / ditt navn: (*)
Lisens: (*) La andre få lov til å kopiere/bruke bildet så lenge de refererer tilbake til deg (Creative Commons Share-Alike)
Samme som ovenfor, men de som bruker bildet har ikke lov til å modifisere det (Creative Commons NoDerivs)
Gi Naturfakta rett til å bruke bildet, men andre kan ikke igjen kopiere fra Naturfakta
Frigi bildet sånn at alle kan bruke det uten å referere tilbake til deg (Public domain) (Forsiktig!!)
Kilde (bilde finnes annet sted på nett):
Tittel på bildet:
Sted/lokasjon:
Beskrivelse:
Kameranavn:

          Legg til bilde

Ocelot

Orden Rovdyr --> U.ord. Kattelignende --> O.fam. Feloidea --> Fam. Katter --> U.fam. Mindre kattedyr --> Slekt Amerikanske flekkede småkatter -->

Leopardus pardalis

Engelsk navn: Ocelot


Foto: Ana_Cotta (Lisens)
Systematikk
Rekke: Chordata
Klasse:Mammalia
Orden: Carnivora
Familie:Felidae
Slekt: Leopardus

Lever i Sør-Amerikas tropiske område. Et nattdyr som ofte vandrer alene; utmerket svømmer og klatrer. Dyret ble nesten utryddet i perioden fra 1970-1989 på grunn av pelshandel.


Siden ble sist oppdatert: 2015-10-29 12:58:12




Kommentarer:
Navn:
Tekst:
Skriv inn tallet (For å forhindre spam må dette fylles inn)
 
Svein (8) (2015-10-29 12:58:12)
kan dere legge ut mer om oceloten

Creative Commons License
Teksten på denne siden er lisensiert under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License. Egne bestemmelser gjelder for hvert enkelt bilde.
Om Naturfakta | Kontakt nettsideansvarlig | Privacy | Et ord om kildebruk

Dyr Planter

Grupperinger


Infosider

Arter og slekter